Select Page

Store

Sufi wandel- en markeerreis van Emirdag naar Rumi in Konya.

Art.nr. 00007
€895.00
Op voorraad
1
Productgegevens

De Sufi Trail heeft als doel de wandelroute goed te markeren en is bedoeld als ontdekkingsreis. Iedere deelnemer van de groep krijgt alle vrijheid om zelf zijn tempo en dagindeling te verzorgen. De GPX en slaap en eet adressen zijn per dag bekend. Afhankelijk van de groep zullen wij wel enkele veranderingen kunnen aanbrengen als het deelnemersaantal bekend is.

We zullen vooral in kleine hotels of leraren hotels verblijven en soms ook op speciale pelgrimage onderkomens De bagage wordt per dag vervoert en de wandelaars krijgen een lunch pakket mee of mits mogelijk eten we gezamenlijk. De lunchkosten zijn exclusief, maar het is altijd mogelijk een pakket te organiseren per dag. Zo is iedereen ook vrij om te lunchen met waar en wat. Voor vegetariërs is er voldoende alternatief onderweg. Ook voor andere dieetwensen zullen wij zoveel mogelijk van tevoren organiseren - altijd goed om aan te geven in ons aanmeldformulier – wel zal het ingewikkelder zijn voor veganisten.

De dagafstanden zullen rond de 20 km per dag zijn.

De bezienswaardigheden zijn vaak in een moskee of tombe voor vrouwen geldt dat er dan een hoofddoek gedragen wordt en voor beide geslachten geen blote benen. Er zijn vaak hoofddoeken beschikbaar, maar zorg altijd dat je een dunne omslag doek mee hebt. Ook altijd handig als picknick kleed en zonbescherming.

Omdat de Sufi Trail voornamelijk een wandel- ontdekkingsreis is en geen reisorganisatie is het raadzaam een reisverzekering af te sluiten. We zullen alles doen om het de reis goed te laten verlopen en wensen in vervulling te laten gaan. Omdat wij geen reisbureau zijn, zijn wij niet aangesloten bij een reisgarantiefonds.

Data: 3 t/m 16 oktober 2022

Beginpunt: Emirdag

Eindpunt: Konya

Prijs is inclusief:

Verblijf o.b.v. 2-persoonskamer

Alle ontbijten

Diner van dag 1 tot 14. De laatste dag is terugreis. Lunch en diner wordt dan door de deelnemers zelf geregeld.

Turks/Nederlandstalig gidsen

Bagagevervoer

Sufi Trail wandelpasspoort

Sufi Trail wenssteen

5x anzichtkaarten

5x stickers

Sufi trail wandelgids deel 1 & 2 (Engelstalig)

Eindcertificaat in Konya

Optioneel: Transfer van Istanbul naar Konya. Indien je samen met ons reist of op het tijdstip van transfer op het vliegveld in Istanbul bent kun je kostenloos meerijden.

Exclusief:

Reis- en transfer kosten naar het beginpunt in Emirdag en van het eindpunt in Konya.

Lunches

(Alcoholische) dranken bij de maaltijden

Entreegelden

Reis- en annuleringsverzekering

Bewaar dit product voor later